Офіційний сайт Петрівської сільської ради

Петрівська
сільська рада
Офіційний сайт
Петрівської сільської ради
  • Новини
  • Засідання чергової 41 сесії Петрівської сільської ради VIII скликання

Засідання чергової 41 сесії Петрівської сільської ради VIII скликання

8 вересня 2023 року у приміщенні Петрівської сільської ради у с. Нові Петрівці відбулося засідання чергової 41 сесії.
 
З нагоди Дня фізичної культури та спорту, який відзначалось цієї суботи, 9 вересня, Петрівський сільський голова Радіон Старенький на початку засідання сесії вручив подяки дітям Петрівської громади, які мають високі досягнення у спорті, а також працівникам та тренерам Центру культурних послуг (всього 19 подяк).
 
Також Подяку від Київської ОДА за активну волонтерську діяльність сільський голова вручив депутату сільської ради Роману Соловйову.
 
На черговому 41 засіданні сесії Петрівської сільської ради було ухвалено рішення щодо внесення змін до місцевого бюджету, зокрема прийнято субвенцію від Київської ОДА на нове будівництво захисної споруди цивільного захисту(протирадіаційне укриття) на 390 осіб та капітальний ремонт із заходами енергозбереження, енергоефективності, термомодернізацією будівлі (укріплення та утеплення фундаменту, даху і стін, покриття ззовні стін декоративною штукатуркою) за адресою: с.Нові Петрівці, вул. Свято-Покровська, 52 - Валківський корпус Перівського ліцею.
 
Кошти Київською ОДА на ці роботи були перераховані до нашого місцевого бюджету ще близько тижня тому, але сільська рада має на своєму засіданні їх офіційно прийняти, що й було сьогодні зроблено.
 
До речі, підготовчі роботи до монтажу укриття уже розпочалися.
 
Розглянуто питання про внесення змін до рішень сільської ради, що стосуються оплати за харчування дітей у закладах загальної та дошкільної освіти. До пільгових категорій, які будуть звільнені від оплати за харчування додану ще одну – діти військовослужбовців Національної гвардії України.
Рішення ухвалено.
 
На сесійному засіданні зокрема ухвалено такі рішення:
 
Затверджено звіт про виконання бюджету за І півріччя 2023 року: доходи - 185 105 628,75 грн, видатки - 130 076 812,93 грн.
 
Затверджено тарифікаційні списки та штатні розписи закладів освітиПетрівської сільської ради, а також Центру надання соціальних послуг.
 
Затверджено Програму розвитку міжнародного співробітництва Петрівської сільської ради.
 
Затверджено мережу закладів освіти Петрівської сільської ради на 2023-2024 навчальний рік.

08 вересня 2023

1.  Протокол поіменного голосування
СКАЧАТИ ФАЙЛ