Офіційний сайт Петрівської сільської ради

Петрівська
сільська рада
Офіційний сайт
Петрівської сільської ради
  • Новини
  • Засідання позачергової 37 сесії Петрівської сільської ради VIII скликання

Засідання позачергової 37 сесії Петрівської сільської ради VIII скликання

8 червня у приміщенні Старопетрівського ліцею відбулося засідання позачергової 37 сесії Петрівської сільської ради.
 
Нагальним питанням було виділення коштів на співфінансування придбання шкільного автобусу за програмою «Шкільний автобус» для закладів освіти Петрівської громади - рішення треба було ухвалювати негайно, адже громад, що бажають взяти участь у цій програмі чимало, а коштів може вистачити в обласному бюджеті не на всіх.
 
Сільська рада вирішила дати згоду навиділення коштів для придбання шкільного автобуса, очікуваною вартістю 3млн грн, для перевезення учнів, вихованців та педагогічних працівників до закладів освіти і місць проживання, на умовах співфінансування за рахунок державного бюджету у розмірі 60 % та 40 % — за кошти сільського бюджету.
 
Найбільше дискусії знову було навколо питання реорганізації закладу. На засіданні були присутні батьки навчальних закладів, які намагалися вплинути на рішення депутатів у бік проти об’єднання. Депутати вислухали представницю від батьків, що проти об’єднання, а також в.о. директора Старопетрівського ліцею. Звичайно, в першу чергу було враховано громадські слухання, результати голосування на яких показали, що серед присутніх більшість була за об’єднання закладів. Отож, на сесії ухвалено рішення реорганізувати Новопетрівську гімназію №1 шляхом приєднання до Старопетрівського ліцею. Серед 24-х присутніх депутатів «за» проголосувало 16, «проти» – 2, «утрималося» – 3.

08 червня 2023

1.  Протокол поіменного голосування
СКАЧАТИ ФАЙЛ