Офіційний сайт Петрівської сільської ради

Петрівська
сільська рада
Офіційний сайт
Петрівської сільської ради
  • Новини
  • Профіцит (перевиконання) місцевого бюджету у 2021 році становить10%.

Профіцит (перевиконання) місцевого бюджету у 2021 році становить10%.

Бюджет Петрівської громади - 256 мільйонів гривень. З них 190 мільйонів – власні надходження від податків та оренди. Більша частина місцевого бюджету - податки від діяльності підприємств та ФОПів. А їх на території громади понад тисячу: 252 підприємства та 823 ФОПа. Про це заявив Петрівський сільський голова Радіон Старенький під час першого форуму промисловців Петрівської громади, на який запросили представників великого та середнього бізнесу громади. Участь у заході також взяли: депутат Київської обласної ради Роман Буковський, голова Вишгородської районної ради Ірина Правдива, начальник Вишгородської ДПІ ГУ ДФС Олександр Назарчук, керівний склад виконавчого комітету, депутати Петрівської сільської ради.

Підприємства забезпечують населення послугами й товарами. Надають робочі місця, займаються благодійною діяльністю та беруть активну участь у житті громади. Серед них і найбільші підприємтсва: ТОВ «Перший столичний хлібозавод», ТОВ «Новус Україна», ТОВ «Чіпси ЛЮКС», ТОВ «ПТП «Київщина», ТОВ «Карпати», ТОВ «АМК Рем-Буд».

Петрівський сільський голова Радіон Старенький та голова Вишгородської районної ради Ірина Правдива вручили відзнаки представникам бізнесу за активну участь у житті громади, поліпшення інвестиційного клімату та з нагоди Дня підприємця.

06 вересня 2021