Офіційний сайт Петрівської сільської ради

Петрівська
сільська рада
Офіційний сайт
Петрівської сільської ради

Прощання з Героєм

Вчора попрощалися з військовослужбовцем Вадимом Олеговичем Проценком 1994 року народження.
 
Вадим був сиротою та з 2005 року до повноліття проживав у дитячому будинку «Любисток». Але й у дорослому житті у нього була протоптана сюди стежина, адже колектив дитячого будинку він вважав своєю родиною. Вадим закінчив Новопетрівську гімназію №2 та мав чимало друзів у Нових Петрівцях. Отримавши середню спеціальну освіту у Переяславському ліцеї та відслуживши в армії, Вадимповернувся до Нових Петрівець, жив і працював тут.
У березні 2022 року вирішив добровольцем вступити до лав Збройних Сил України, після чого місяць проходив спеціальне навчання в Англії. По поверненню в Україну – боронив її землі від ворога. Та на жаль, 15 серпня, у Запорізькій області юнак загинув, потрапивши під мінометний обстріл та отримавши важкі поранення, не сумісні з життям.
 
Прощання проходило у дитячому будинку «Любисток», на вулиці вийшло багато жителів громади з квітами попрощатися з Героєм.
Ті, хто був знайомий з Вадимом, характеризують його як сміливого та відважного юнака, який завжди мав свою думку і не боявся її висловлювати. Він був справжнім патріотом, який до кінця боронив свою країну.
 
Вічна слава і світла пам'ять Герою…

05 вересня 2023