Офіційний сайт Петрівської сільської ради

Петрівська
сільська рада
Офіційний сайт
Петрівської сільської ради

До уваги мисливців!

До уваги мисливців!

У зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України, на території України відповідно до Указу Президента України від 24.02.2022  року №64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні» введено воєнний стан.

На території Київської області під час воєнного стану забороняється полювання. Виняток – регулювання чисельності окремих мисливських видів звірів із дотриманням чинного законодавства. Таке рішення ухвалили під час засідання оперативного штабу Ради оборони Київської області 6 жовтня 2022 року та чергового засідання 18 грудня 2023 року.

Разом із тим, користувачам мисливських угідь усіх форм власності дозволено забезпечення біотехнічних заходів – комплекс різноманітних господарських робіт, спрямованих на поліпшення умов існування, розмноження та збільшення чисельності мисливських тварин.

Запроваджені обмеження необхідні для запобігання загрози життю та заподіяння шкоди здоров’ю населення на території Київської області, зокрема на території Петрівської сільської територіальної громади.

05 січня 2024