Офіційний сайт Петрівської сільської ради

Петрівська
сільська рада
Офіційний сайт
Петрівської сільської ради
  • Новини
  • Засідання виконавчого комітету

Засідання виконавчого комітету

27 лютого відбулося засідання виконавчого комітету Новопетрівської сільської ради.

На виконання Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення безперешкодного доступу громадян до узбережжя водних об'єктів для загального водокористування», виконавчим комітетом прийнято рішення винести вимогу нинішнім офіційним власникам об’єктів, що розташовані на території Межигір’я (ТОВ «Танталіт») про демонтаж огорожі та інших конструкцій, які перешкоджають доступу громадян до узбережжя Київського водосховища, у термін 10 днів. У разі не виконання даної вимоги зазначені огорожі та інші конструкції демонтуються за рішенням виконавчого комітету Новопетрівської сільської ради. При цьому видатки місцевого бюджету, пов’язані з демонтажем, повинні будуть відшкодувати власники території.

З метою покращення естетичного вигляду нашого села виконавчим комітетом прийнято рішення заборонити на території Нових Петрівець розміщення об'єктів зовнішньої реклами у вигляді щитів (так званих біл-бордів).  

Відповідно прийнято рішення вирішили довести до відома власників існуючих рекламних конструкцій, що  їхні  дозволи на розміщення зовнішньої реклами подовжуватися не будуть і після терміну їх закінчення вони зобов’язані самостійно демонтувати рекламні щити. У разі невиконання даного рішення демонтаж буде виконано примусово підрядною організацією, а кошти за витрати стягнено з власників біл-бордів. Враховуючи терміни дозволів на розміщення біл-бордів та дане рішення, центральну вулицю без реклами ми зможемо спостерігати в серпні цього року. Сектору з благоустрою Новопетрівської сільської ради доручили у короткі строки демонтувати самовільно встановлені об’єкти з рекламою на території села.

Також виконавчим комітетом було надано дозволи на здійснення торгівлі під час святкування Масляної в селі.

Прослухавши виступ директора Новопетрівського сільського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Тетяни Кот, прийнято рішення затвердити колективний договір даної організації.

Крім того, виконавчим комітетом присвоєно 20 поштових та 6 будівельних адрес.

03 березня 2020