Офіційний сайт Петрівської сільської ради

Петрівська
сільська рада
Офіційний сайт
Петрівської сільської ради
  • Новини
  • Засідання виконавчого комітету

Засідання виконавчого комітету

29 листопада у приміщенні Новопетрівського будинку культури відбулося засідання виконавчого комітету Петрівської сільської ради.

Затверджено рішення Комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені та знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України – ухвалено на отримання компенсації 12 осіб.

Внесено зміни до Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Петрівської громади та включено до її складу Петрика Дмитра Олексійовича, начальника відділу з питань архітектури та земельних відносин.

Надано дозвіл на торгівлю у громаді двом підприємцям, а саме Гриненко С.І. та Бєлік В.В.

За програмою «Турбота» надано одноразову матеріальну допомогу на лікування по життєво-важливим показникам онкохворим, тяжкохворим громадянам, особам з інвалідністю які потребують лікування та учасникам бойових дій які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, які потребують лікування травми, поранення для ветеранів війни отриманих у зоні бойових дій, у розмірі:
-3 тис. грн – 3-м особам;
-5 тис. грн – 3-м особам;
-10 тис. грн – 13-м особам.

Надано одноразову матеріальну допомогу членам сімей загиблих на встановлення пам’ятників загиблим бойових дій, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України та які поховані на території Петрівської сільської територіальної громади, в розмірі 50 000 грн: Олійничуку В.Т. та Борецькій О.М.

Присвоєно 13 поштових адрес. Відмовлено – 6 особам.

Присвоєну 1 будівельну адресу.

Розглянуто 54 питання Служби у справах дітей та Опікунської ради.

30 листопада 2023