Офіційний сайт Петрівської сільської ради

Петрівська
сільська рада
Офіційний сайт
Петрівської сільської ради
  • Новини
  • Останні дзвоники в навчальних закладах громади

Останні дзвоники в навчальних закладах громади

26 травня у деяких закладах освіти Петрівської громади відбулися останні дзвоники, а саме у Старопетрівському ліцеї та Новопетрівській гімназії №1. Всі іншівідначатимуть кінець навчального року наступного тижня. Отож, загалом цього року по громаді маємо 104 випускники 9-х класів та 81 випускник 11-х класів.
 
Родзинкою сьогоднішніх свят було проведення танцювальних флешмобів. У Старопетрівському ліцеї їх було аж два, а в Новопетрівській гімназії прикрасили символічну «шкільну яблуню», повісивши на неї такі важливі сьогодні слова як «перемога», «мир», «віра», «родина, «Україна» тощо.
 
Свята у навчальних закладах відвідав Петрівський сільський голова Радіон Старенький. Він привітав усіх присутніх із закінченням навчального року, побажав гарних канікул, а випускникам – вдалого продовження їх навчального та життєвого шляху уже за межами гімназії та ліцею. У своїй промові Радіон Миколайович поділився гарними новинами. Розповів, що за літні канікули у нашій громаді має з’явитися три укриття – два у старопетрівському та лютізькому дитячих садочках завдяки фінансовій допомозі ТМ «Чіпси Люкс», а також у Новопетрівській гімназії №1, що має профінансуватися з державного бюджету. Це дасть змогу відновити очне навчання у цих закладах.
 
На кожному із заходів хвилиною мовчання вшанували пам'ять тих, хто загинув на війні.

29 травня 2023