Офіційний сайт Петрівської сільської ради

Петрівська
сільська рада
Офіційний сайт
Петрівської сільської ради
  • Новини
  • Розширена нарада апарату сільської ради

Розширена нарада апарату сільської ради

Сьогодні сільський голова провів нараду з керівниками відділів Петрівської сільської ради.


Радіон Миколайович розповів, що вчора відвідав батьківські збори Петрівського ліцею. Головне питання, що турбує батьків - будівництво укриття на території валківського корпусу ліцею. Роботи тривають.
- Побудувати такого рівня укриття не так просто, як хотілося б, адже в Україні зараз працює лише один завод, що виготовляє потрібні для нього конструкції. Але ми зробимо все можливе, аби до початку нового навчального року здати укриття в експлуатацію, - підсумував голова.

Керівник ЦНАПу Анна Григор’єва повідомила, що Центром надання адміністративних послуг надано 1870 послуг населенню з початку року.


 Начальник відділу соціального захисту Наталія Варченко доповіла, що з 1 березня 2024 року розпочнеться актуалізація списків щодо ВПО. Внутрішньо переміщеним особам необхідно буде з'явитися до відділу та поновити інформацію про себе.
Детальніше про зміни, що чекають ВПО з початком весни читайте на офіційному сайті Петрівської сільської ради: https://novipetrivtsi-rada.gov.ua/ua/news/pg/280224120775153_n/.


Телефон відділу для довідок:
0800300412
0676993601


Начальник сектору військового обліку, мобілізаційної роботи Тетяна Остапенко повідомила, що на обліку у Вишгородському РТЦК стоїть 616 військовослужбовців з Петрівської громади. З нового року призвано 10 чоловік. Мобілізація триває.


З начальником відділу ЖКГ та благоустрою Ігорем Філіпченком обговорили майбутні роботи місячника благоустрою, зокрема щодо потреби ямкового ремонту, це на сьогоднішній день близького 400 кв.м доріг.


 Максим Марцевий, начальник відділу комунальної власності, інвестицій та будівництва розповів про ті роботи, що зараз відбувається чи плануються у закладах. Зокрема роботи по опаленню церкви у Лютежі.


У Петрівському ліцеї встановили питний фонтанчик.
Найближчим часом плануються роботи з ремонту вхідної групи у Новопетрівській гімназії №2 - там необхідно покласти плитку.

29 лютого 2024