Офіційний сайт Петрівської сільської ради

Петрівська
сільська рада
Офіційний сайт
Петрівської сільської ради
  • Новини
  • Загинув, захищаючи Україну

Загинув, захищаючи Україну

Вчора в останню путь провели військового новопетрівчанина Шупика Валерія Миколайовича. Багато односельчан і не знали, що Валерій Миколайович пішов добровольцем до Збройних Сил України.

Більшість його знають як чудового вчителя та гарного колегу. Він багато років присвятив своїй учительській праці у Новопетрівському ліцеї. Викладав зовсім різні предмети за своїм змістом – географію та музику, але в кожному чудово розумівся та вмів зацікавити учнів. Його всі поважали, тож багато його учнів та вчителів прийшли на церемонію поховання.

Він і сам напевне не думав, що стане військовослужбовцем, але зробив саме цей вибір, коли побачив ворогів на своїй землі.


На жаль, не судилося Валерію Миколайовичу побачити Перемогу в Україні, для нього війна закінчилася 16 травня у Донецькій області, у Костянтинівці, де він загинув від ворожих снарядів.
Вічна слава Герою!

З усіма почестями провели Шупика В.М. в останню путь жителі Петрівської громади – з військовим оркестром, з квітами, стоячи на колінах, як справжнього Героя, яким він тепер є для нас всіх. Поховали біля батька, на цвинтарі на вул. Михайлівській у с. Нові Петрівці.

Петрівська сільська рада висловлює щирі співчуття усій родині загиблого воїна. Хай вічною буде пам'ять про нього!

24 травня 2023