Офіційний сайт Петрівської сільської ради

Петрівська
сільська рада
Офіційний сайт
Петрівської сільської ради
  • Новини
  • Засідання позачергової 14 сесії Петрівської сільської ради VIII скликання

Засідання позачергової 14 сесії Петрівської сільської ради VIII скликання

Початок опалювального сезону потребує внесення змін у бюджети та штатні розклади. Роботодавці винаймають працівників для обслуговування котелень тимчасово. Усі зміни мають бути ухвалені і задокументовані місцевими депутатами, яких і скликали на позачергову 14 сесію Петрівської сільської ради.

Депутатський корпус розглянув та вніс зміни до програм на 2021 рік та бюджету 2021. Перерозподілили асигнування до видаткової частини, зменшили бюджетні призначення по загальному та спеціальному фондах, внесли зміни до тексту. Таким чином, попередньо затверджений документ ухвалили у новій редакції.

Змін зазнав і штатний розпис комунальної установи Петрівської сільської ради «Центр надання соціальних послуг». Місцеві обранці увели до штату згідно розпису 4 операторів котелень на опалювальний сезон.

З початком опалювального сезону виникла потреба у працівниках котелень і у загальноосвітніх навчальних закладів Петрівської сільської ради - по 4 для кожної школи. Документ ухвалили.

На балансі КП «Петрівський комбінат комунальних підприємств» перебувало кілька багатоквартирних будинків з с. Нові Петрівці. Оскільки усі вони перейшли у приватну власність, комунальне підприємство звернулося з заявою про списання житлового фонду відповідних об’єктів. Прохання задовольнили.

Під час засідання сесії місцеві обранці розглянули кілька земельних питань. Затвердили технічну документацію із землеустрою щодо поділу й об’єднання земельних ділянок для розміщення каналізаційних очисних споруд. Проведення інвентаризації земельної ділянки під розміщення меморіального парку-пам’яті жертв голодомору у с. Старі Петрівці відхили.

22 жовтня 2021

1.  Протокол поіменного голосування
СКАЧАТИ ФАЙЛ