Офіційний сайт Петрівської сільської ради

Петрівська
сільська рада
Офіційний сайт
Петрівської сільської ради
  • Новини
  • Засідання виконавчого комітету Петрівської сільської ради

Засідання виконавчого комітету Петрівської сільської ради

Сьогодні 21 липня в приміщенні Новопетрівської гімназії №2 відбулось засідання виконавчого комітету Петрівської сільської ради.

Необхідністю для термінового проведення було затвердження рішень Комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, спричинених збройною агресією російської федерації (за програмою є-відновлення).

Було затверджено рішення щодо присвоєння відзнаки «За заслуги перед Петрівською громадою» Стрігунову Володимиру Володимировичу - директору ТОВ «ПЕРШИЙ СТОЛИЧНИЙ ХЛІБОЗАВОД», який з 25.02.2022 по 03.04.2022 разом з трудовим колективом  ТОВ «ПЕРШИЙ СТОЛИЧНИЙ ХЛІБОЗАВОД» залишився працювати та жити на заводі, чим забезпечив безперебійну роботу підприємства.

Внесено зміни до складу евакуаційної комісії та комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Петрівської сільської територіальної громади.

За соціальною програмою «Турбота» виділено кошти на:

- одноразову матеріальну допомогу по життєво-важливим показникам онкохворим та тяжкохворим громадянам та інвалідам, які потребують лікування, в розмірі 3 000 грн – 4-м особам;

-одноразову матеріальну допомогу по життєво-важливим показникам онкохворим та тяжкохворим громадянам та інвалідам, які потребують лікування, в розмірі 10 000 грн – 1-ій особі;

-допомогу на поховання учасників бойових дій в розмірі 20 000 грн рідним загиблого Попова Олега Васильовича;

- одноразову матеріальну допомогу членам сімей на встановлення пам’ятників загиблим учасникам бойових дій, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України та поховані на території Петрівської сільської територіальної громади  в розмірі 50 000 гривень гр. Гревцовій Ірині Миколаївні.

Розглянуто ряд питань Служби у справах дітей Петрівської сільської ради.

21 липня 2023