Офіційний сайт Петрівської сільської ради

Петрівська
сільська рада
Офіційний сайт
Петрівської сільської ради
  • Новини
  • Засідання адміністративної комісії

Засідання адміністративної комісії

На своє перше засідання у новому році зібралася адміністративна комісія. У порядку денному – розгляд протоколів про порушення правил благоустрою. Згідно зі статтею 152 Кодексу України за адміністративні правопорушення накладається штраф на порушників від двадцяти (340 грн) до вісімдесяти (1360 грн) неоподаткованих мінімумів доходів громадян - фізичних осіб. Для юридичних – від 850 до 1700 грн відповідно.

За скидання каналізаційних вод на землі загального користування інспектори з благоустрою склали протокол на мешканку вулиці Святослава Князя (с. Нові Петрівці) Валентину Черкес. Оскільки це було перше правопорушення, яке жінка швидко усунула, то й штраф отримала мінімальний – 340 грн.

Протокол на Ігоря Хилька надійшов від поліцейських офіцерів громади. Чоловік облаштував торговельну точку на вулиці Європейській у Нових Петрівцях (ЖК Смарагдове місто), порушуючи правила благоустрою та не маючи на те дозвільних документів. Штраф отримав максимальний – 1360 грн.

Самовільне встановлення тимчасової споруди на землях загального користування у с. Лютіж на вул. Миру,18 зафіксували інспектори з благоустрою. Після складеного протоколу Наталія Дякова правопорушення усунула, тож і штраф отримала мінімальний – 340 грн. Мінімальний штраф 340 грн за складування будівельних матеріалів на землях загального користування отримав мешканець вулиці Соборної у с. Нові Петрівці Сергій Самійленко.Правопорушення чоловік усунув у короткий термін.

Максимальний штраф 1360 грн доведеться сплатити мешканцю вул. Грушевського (с. Старі Петрівці) Іллі Гулому за самовільне розміщення рекламного банеру у м. Києві.

З Києва також надійшов протокол на Анну Шваб, мешканку с. Нові Петрівці за несвоєчасне очищення території від снігу та ожеледиці біля орендованого павільйону. Штрафні санкції отримала мінімальні – 340 грн.

21 січня 2022