Офіційний сайт Петрівської сільської ради

Петрівська
сільська рада
Офіційний сайт
Петрівської сільської ради

Громадські слухання

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення пропозиції щодо ініціювання добровільного об’єднання територіальних громад

 

Відповідно до статті 5 Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад», рішення Новопетрівської сільської ради від 13 березня 2015 року № 941 «Про затвердження Порядку проведення громадського», розпорядження Новопетрівського сільського голови від 20 вересня 2019 року №48-з «Про пропозицію щодо ініціювання добровільного об’єднання територіальних громад та її громадське обговорення» Новопетрівська сільська рада, повідомляє:

 

Суб’єкт, що вніс пропозицію щодо громадського обговорення:

Новопетрівський сільський голова Старенький Радіон Миколайович

Питань, що вносяться на громадське обговорення:

Пропозиція щодо ініціювання добровільного об’єднання територіальної громади села Нові Петрівці Новопетрівської сільської ради Вишгородського району Київської області з територіальною громадою села Старі Петрівці Старопетрівської сільської ради Вишгородського району Київської області у Петрівську сільську об’єднану територіальну громаду з адміністративним центром у селі Нові Петрівці Вишгородського району Київської області.

Строк, місце, час проведення заходів з громадського обговорення, акредитації представників засобів масової інформації, реєстрації учасників:

Пропозиції (зауваження) учасників громадського обговорення подаються у день проведення зборів.

Збори відбудуться - 28.09.2019 р. о 16-00 за адресою: Київська обл., Вишгородський р-н, с. Нові Петрівці, вул. Свято-Покровська, буд. 220 (глядацька зала Будинку культури), Початок реєстрації учасників о 15-00.

Місцезнаходження та (або) адресу електронної пошти, номер телефону організатора громадського обговорення, за якими можна отримати консультації з питання, що винесено на громадське обговорення:

Пропозиції та зауваження надсилати за адресою: Київська обл., Вишгородський р-н,  с. Нові Петрівці, вул. Свято-Покровська, буд. 171 або на електронну адресу: [email protected], телефон для довідок: (04596) 45-195.

Прізвище та ім’я особи, визначеної відповідальною за проведення громадського обговорення:

Відповідальним за проведення громадського обговорення є секретар Новопетрівської сільської ради Костюк С.О.

Строк і спосіб оприлюднення результатів громадського обговорення;:

Протягом 5 днів після проведення зборів результат громадського обговорення у формі звіту оприлюднюється на офіційному веб-сайті Новопетрівської сільської ради та розміщується на інформаційних стендах села Нові Петрівці.

ВАЖЛИВО.

Для участі у громадському обговоренні необхідно мати при собі паспорт громадянина України, що підтверджує повноліття учасника та документ, що підтверджує реєстрацію місця проживання в селі Нові Петрівці Вишгородського району Київської області.

20 вересня 2019

1.  Рішення про порядок проведення громадського обговорення
СКАЧАТИ ФАЙЛ

2.  Розпорядження про ініціювання добровільного об'єднання
СКАЧАТИ ФАЙЛ