Офіційний сайт Петрівської сільської ради

Петрівська
сільська рада
Офіційний сайт
Петрівської сільської ради
  • Новини
  • Засідання виконавчого комітету

Засідання виконавчого комітету

15 червня, відразу після сесійного засідання, для ухвалення важливих для громади рішень зібралися члени виконавчого комітету.
✅Ухвалено список громадян, якимприсвоєно нагрудний знак «За заслуги перед Петрівською громадою» - 11 чоловік.
✅Розглянуто адміністративний протокол та притягнуто до відповідальності у вигляді штрафу на суму 1360 грн громадянина Попова О.А. за пошкоджене асфальтне покриття на вул. Дніпровській у с. Нові Петрівці.
✅Ухвалено акт обстеження зелених насаджень, згідно з яким кронуванню підлягає у громаді 59 дерев, а повному зрізанню - 19. Ці роботи будуть виконані найближчим часом.
✅Надано дозвіл на проведення Департаменту культури та туризму Київської обласної державної адміністрації на проведення 30 червня 2023 року Обласного фестивалю сучасної української пісні «Співочі діаманти» на території парку на вулиці Князя Святослава, 149 у селі Старі Петрівці (на безоплатній основі). Захід проходитиме з усіма вимогами щодо безпеки людей.
✅Внесено зміни та затверджено новий склад комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України.
✅Розглянувши рішення даної Комісії, вирішено затвердити надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України 5-м жителям громади (це за державною програмою є-відновлення, яка передбачає виплати на суму до 200 тис. грн кожному): Нижник А.П., Шупшановій Г.Ю., Галецькій Н.Й., Кучері Л.В., Давигорі О.П.
✅Затверджено склад конкурсної комісії для проведення конкурсу на посаду директора КЗ «Петрівська школа мистецтв».
✅За соціальною програмою «Турбота» виділено кошти на:
- одноразову матеріальну допомогу по життєво-важливим показникам онкохворим та тяжкохворим громадянам та інвалідам, які потребують лікування, в розмірі 3 000,0 гривень кожному – 5-м особам;
- одноразову матеріальну допомогу по життєво-важливим показникам онкохворим та тяжкохворим громадянам та інвалідам, які потребують лікування, в розмірі 5 000,0 гривень кожному – 8-м особам;
- одноразову матеріальну допомогу по життєво-важливим показникам онкохворим та тяжкохворим громадянам та інвалідам, які потребують лікування, в розмірі 10 000,0 гривень кожному – 6-м особам.
- допомогу на поховання учасників бойових дій в розмірі 20 000,0 гривень кожному рідним загиблих: Пікузі Л.А. та Шупику О.В.
-одноразову матеріальну допомогу Кріпак І.О. Глушенок Г.З., Гузько О.В. – членам сімей загиблих учасників бойових дій на встановлення пам’ятників на могили воїнів.
✅Затверджено поштові адреси – 21.
✅Розглянуто питання Служби у справах дітей та Опікунської ради.

16 червня 2023