Офіційний сайт Петрівської сільської ради

Петрівська
сільська рада
Офіційний сайт
Петрівської сільської ради

Оголошення

Відповідно до абз. 2 ч. 2 ст. 32 Закону України «Про повну загальну середню освіту», реорганізація, зміна типу, ліквідація закладу загальної середньої освіти у сільській місцевості допускається лише після громадського обговорення проекту відповідного рішення засновника, який оприлюднюється не менше ніж за один рік до прийняття відповідного рішення.

На виконання вищезазначених вимог Петрівська сільська рада повідомляє, що 30 травня 2023 року о 18.30 в актовому залі Новопетрівського сільського будинку культури за адресою: 07354, Київська обл., Вишгородський р-н, с. Нові Петрівці, вул. Свято-Покровська, 220, відбудуться громадські обговорення питання реорганізації Новопетрівської гімназії №1 Петрівської сільської ради шляхом приєднання до Старопетрівського ліцею Петрівської сільської ради.

До участі в обговоренні запрошуються громадяни зареєстровані в населених пунктах Петрівської сільської територіальної громади. Для підтвердження місця реєстрації з собою обов’язково потрібно мати паспорт. Рішення буде прийматися виключно зареєстрованими жителями громади.