Офіційний сайт Петрівської сільської ради

Петрівська
сільська рада
Офіційний сайт
Петрівської сільської ради
  • Новини
  • Засідання чергової 38 сесії Петрівської сільської ради VIII скликання

Засідання чергової 38 сесії Петрівської сільської ради VIII скликання

15 червня у приміщенні Петрівської сільської ради у с. Лютіж відбулося засідання чергової 38 сесії Петрівської сільської ради. Загалом розглянуто 32 питання.
На початку засідання Петрівський сільський голова Радіон Старенький вручив нагрудні знаки "За заслуги перед Петрівською громадою" таким жителям громади:
1.Москаленку Роману Володимировичу - був мобілізований у вересні 2022 року. Воював на Луганському напрямку, місто Кремінна. Був поранений. На даний час проходить службу в м. Києві.
3. Спіркову Максиму Михайловичу, був мобілізований з Рівненської області у березні 2022 року Воював на Херсонському та Донецькому напрямку. Наразі перебуває на реабілітації.
4.Шостці Валентину Володимировичу - був учасником бойових дій в АТО, а з лютого 2022 року ніс службу на Херсонському напрямку. Був поранений, пів року проходив лікування у госпіталі, а наразі воює на Донецькому напрямку.

Також вручив посвідчення кандидатів у майстри спорту України вихованцям спортивного клубу Нептун:
1. Лісовій Дарині. На Чемпіонаті України з боксу, що проходив 2-8 квітня 2023 року серед юніорів в м. Хмельницький, Дарина стала бронзовою призеркою турніру та виконала норматив кандидата в майстри спорту України.
Наказом №80 від 31.05.2023 року Київською обласною державною адміністрацією Дарині присвоєно спортивний розряд «Кандидат в майстри спорту України з боксу».
Тренер: Пінчук Євгеній.
2. Герасимчуку Ігорю. На Чемпіонаті України з армрестлінгу, що проходив з 18-22 серпня 2022 року в м. Львів, Ігор зайняв 4-те місце та виконав норматив кандидата в майстри спорту України.
Наказом №81 від 31.05.2023 року Київською обласною державною адміністрацією Ігорю присвоєно спортивний розряд «Кандидат в майстри спорту України з армрестлінгу».
Тренери: Духота Юрій та Дзісяк Владислав.

Далі розглядалися питання сесії.
✅Ухвалено рішення про затвердження нових програм Петрівської сільської ради та внесення змін до тих, що вже є. Затверджено програми: «Матеріальне забезпечення дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування на території Петрівської сільської територіальної громади на 2023 рік», «Підтримка об’єднань співвласників багатоквартирних будинків на 2023 рік».
✅Зокрема виділено кошти:
-на встановлення пам’ятників трьом військовим: Кацімону А.П., Пікузі В.І., Шупику В.М.;
-роботи по реконструкції водопровідної мережі по вул. Князя Святослава в с. Старі Петрівці;
-капітальний ремонт з заходами енергозбереження, енергоефективності, термомодернізацією Новопетріівської гімназії №1;
-поточний ремонт найпростішого укриття Старопетрівського ліцею;
-придбання погружних фекальних насосів (4 шт) для КП «Петрівський ККП»;
-придбання елементів дитячого майданчика у с. Лютіж на вул. Шевченка;
-відновлення дорожньої розмітки та ремонт засобів регулювання дорожнього руху;
-поточний ремонт вуличного освітлення в с. Гута-Межигірська;
-капітальний ремонт дощової каналізації по вул. Ярослава Мудрого в с. Нові Петрівці;
-поточний (ямковий) ремонт доріг в с.Нові Петрівці, Старі Петрівці, Лютіж, Гута- Межигірська;
-встановлення павільйонів для зупинок громадського транспорту (2шт.) у с.Нові Петрівці;
-капітальний ремонт стели при в’їзді в с. Старі Петрівці;
-капітальний ремонт укриття у дитячому садку «Петрик».
✅Ухвалили рішення передати кошти з бюджету Петрівської сільської територіальної громади на підтримку військовим частинам А3723 та А3077.
✅На основі проведених зборів перейменовано у с. Старі Петрівці вул. Казанську на Виноградну; у с. Лютіж – вул. Мінську на Ірпінську.
✅Ухвалено рішення про розміри місцевих податків та зборів на 2024 рік (у порівнянні з 2023 роком все залишається без змін). З цим рішенням, а також з іншими можна буде ознайомитися на офіційному сайті Петрівської сільської ради: https://novipetrivtsi-rada.gov.ua.

15 червня 2023

1.  Протокол поіменного голосування
СКАЧАТИ ФАЙЛ