Офіційний сайт Петрівської сільської ради

Петрівська
сільська рада
Офіційний сайт
Петрівської сільської ради
  • Новини
  • Увага! Важлива інформація!

Увага! Важлива інформація!

Відсьогодні в Новопетрівській сільській раді запрацював новий телефонний номер:

 0800 303 171

Головна відмінність цього номера – він безкоштовний для Вас, навіть якщо зателефонуєте з мобільного чи міжміського телефону. Оплата здійснюватиметься за рахунок сільського бюджету. За цим номером Ви можете отримати консультацію з будь-якого питання, що стосується роботи чи компетенції сільської ради або її структурних підрозділів. До них відносяться: Новопетрівський будинок культури, Новопетрівський сільський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, КП «Новопетрівський медичний консультативно-діагностичний центр», КП «Новопетрівський комбінат комунальних підприємств».

Також Ви можете поскаржитися чи навпаки залишити схвальний відгук про роботу наших працівників, а Вас згодом буде повідомлено про вирішення даного питання чи проведення відповідної роботи з працівником сільської ради (якщо це скарга).

Крім того, просимо повідомляти сюди нас про випадки виходу з ладу ліхтарів вуличного освітлення, поривів мереж водопостачання та інші проблемні питання в роботі благоустрою чи комунальників, які потребують негайного реагування. Всі дані про Ваш дзвінок будуть занесені до спеціального журналу, а про результати проведеної роботи з відповідним працівником Вас буде повідомлено.

Якщо Ви наберете цей номер у неробочий час – Вам обов’язково перетелефонують наступного дня, коли сільська рада працюватиме. Отож, чекаємо Ваших дзвінків.

18 травня 2020