Офіційний сайт Петрівської сільської ради

Петрівська
сільська рада
Офіційний сайт
Петрівської сільської ради
  • Новини
  • Засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Петрівської сільської ради

Засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Петрівської сільської ради

5 жовтня відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Петрівської сільської ради.
 
Сільський голова Радіон Старенький повідомив про необхідність підготовки до розгортання пунктів незламності на об’єктах комунальної власності у Петрівській громаді.
 
Планується поки що у першу чергу відкрити для роботи три пункти незламності:
- Новопетрівський будинок культури за адресою: с. Нові Петрівці, вул. Свято-Покровська, 220;
- філіал Центрунадання соціальних послуг (колишній дитячий будинок «Любисток») за адресою: с. Нові Петрівці, вул. Ново-Київська, 123;
- адмінбудівля Петрівської сільської ради за адресою: с. Лютіж, вул. Вітряного, 1.
 
Окрім адміністративних будівель, будуть залучені приміщення магазинів, аптек, АЗС та інших організацій, що надають послуги населенню, їх розташування можна переглянути на карті за посиланням: https://nezlamnist.gov.ua/

Якщо буде в цьому потреба, то кількість пунктів незламності, звичайно, збільшиться.
Також на комісії розглядалося питання щодо належного функціонування укриттів.
 
Ухвалили рішення забезпечити проведення ремонту, обслуговування та модернізації протипожежного водопостачання населених пунктів Петрівської СТГ, обладнання всіх місць встановлення пожежних гідрантів світловими покажчиками. Водонапірні вежі обладнати пристроями для забезпечення забору води пожежними автомобілями, пожежні водоймища обладнати під’їздами з твердим покриттям, для забезпечення забору води пожежними автомобілями.
 
Задля забезпечення пожежної безпеки у дитячих дошкільних закладах, на об’єктах соціального обслуговування населення, храмах, місцях проведення масових заходів та інших аналогічних за призначенням об’єктах з масовим перебуванням людей ухвалено рішення провести практичні відпрацювання планів евакуації людей на випадок виникнення пожежі.

12 жовтня 2023