Офіційний сайт Петрівської сільської ради

Петрівська
сільська рада
Офіційний сайт
Петрівської сільської ради

Проєкт рішення

 

ПЕТРІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ВИШГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

___________ сесія восьмого скликання

 

«_____» _______202__ року                                                                                № _____

                                                   РІШЕННЯ

Про реорганізацію Старопетрівського ліцею

Петрівської сільської ради шляхом виділу та створення

Новопетрівської гімназії №1

Петрівської сільської ради

Відповідно до ч. 1 ст. 143 Конституції України, ст. 87, 89, 109 Цивільного кодексу України, п. 1 ч. 2 ст. 25, п. 2 ч. 3 ст. 66 Закону України «Про освіту», ст. 32 Закону України «Про повну загальну середню освіту», абз. 2 п. 30 ч. 1 ст. 26, ст. 32, ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  враховуючи висновки і рекомендації постійних комісій сільської ради з питань комунальної власності, приватизації, житлово-комунального господарства, розвитку промисловості та інфраструктури і з питань освіти, культури, духовності, охорони здоров’я, материнства, дитинства, соціального захисту населення, сім’ї, молоді, спорту та туризму, сільська рада  

ВИРІШИЛА 

1. Реорганізувати Старопетрівський ліцей Петрівської сільської ради (код ЄДРПОУ 25565312, місцезнаходження: 07354, вул. Князя Святослава, 171, село Старі Петрівці, Вишгородський район, Київська область) шляхом виділу та створити Новопетрівську гімназію №1 Петрівської сільської ради (місцезнаходження: 07354, вул. Свято- Покровська, 52, село Нові Петрівці, Вишгородський район, Київська область).

2. Затвердити Статут Новопетрівської гімназії № 1 Петрівської сільської ради згідно з додатком.

3. Утворити комісію з реорганізації Старопетрівського ліцею Петрівської сільської ради шляхом виділу (далі – комісія) у складі згідно з додатком.

4. Визначити, що строк пред’явлення вимог кредиторами до Старопетрівського ліцею Петрівської сільської ради складає 2 (два) місяці з дня оприлюднення цього рішення.

5. Комісії у встановленому законом порядку, після закінчення строку визначеного пунктом 4 цього рішення, забезпечити складання розподільчого балансу, який повинен містити відомості про склад майна, положення про правонаступництво щодо зобов’язань в частині розподільчого балансу та подати його на затвердження до Петрівської сільської ради.

6. Директору Старопетрівського ліцею Петрівської сільської ради подати державному реєстратору в установленому законом порядку необхідні документи для внесення до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань відповідних записів.

7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії з питань комунальної власності, приватизації, житлово-комунального господарства, розвитку промисловості та інфраструктури і з питань освіти, культури, духовності, охорони здоров’я, материнства, дитинства, соціального захисту населення, сім’ї, молоді, спорту та туризму.

Сільський голова                                                                      Радіон СТАРЕНЬКИЙ

 

 

 

 

 

1.  Проєкт рішення
СКАЧАТИ ФАЙЛ