Офіційний сайт Петрівської сільської ради

Петрівська
сільська рада
Офіційний сайт
Петрівської сільської ради
  • Новини
  • Засідання виконавчого комітету Петрівської сільської ради

Засідання виконавчого комітету Петрівської сільської ради

У Петрівській сільській раді 8 вересня відбулось засідання виконавчого комітету.
 
Розглянули протоколи про адміністративні порушення.
 
До Петрівської сільської ради надійшла скарга від жителів с. Старі Петрівці щодо забруднення повітря шкідливими викидами. На виклик приїхали поліцейські ВРПП Вишгородського РУП ГУНП в Київській області та зафіксували спалювання деревини на території підприємства по вул. Дубрівській у с. Старі Петрівці. До адміністративної відповідальностіпритягнули власника підприємства, що спричиняє забруднення гр. Чернова Є.І. та наклали штраф у розмірі 1700 грн. Розмір штрафу є максимально можливим. Дана проблема існує вже понад 10 років. Також сільська рада звернулася до Державної екологічної інспекції України.
 
3 серпня 2023 року головним спеціалістом відділу житлово-комунального господарства та благоустрою Петрівської сільської ради зафіксовано неналежне утримання території, прилеглої до супермаркету «Новус» в селі Нові Петрівці по вул. Героїв Майдану, 1. А саме не скошування трави. По даному порушенню до адміністративної відповідальності притягнуто гр. Корзуна О.О. та накладено штраф у розмірі 850 грн.
 
4 серпня 2023 року головним спеціалістом відділу житлово-комунального господарства та благоустрою Петрівської сільської ради зафіксовано самовільну торговельну діяльність кавунами у не відведеному для цього місці. Враховуючи вищевикладене, виконавчий комітет вирішив на правопорушника гр. Бартошика С.П. накласти штраф у розмірі 340 грн.
 
На засіданні виконавчого комітету зокрема ухвалено такі рішення:
 
Затверджено рішення Комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України про надання компенсації на відновлення пошкодженого об’єкту – 14 особам, відмовлено – 5.
 
Надано ТОВ «Сільпо-Фуд» дозвіл на здійснення виїзної торгівлі відділом кулінарії магазину «Сільпо» в рамках проведення кулінарного фестивалю «Фестивалю шашлику» на прилеглій до магазину території, за адресою: с. Старі Петрівці, вул. Князя Святослава, 167-А. Термін дії дозволу до 31 жовтня 2023 року.
 
Затверджено Положення про порядок використання шкільного автобуса, закупленого раніше з співфінансування Петрівської сільської ради та Київської ОДА.
 
За поданням Відділу соціального захисту ухвалено рішення надати одноразову матеріальну допомогу 17 особам по програмі "Турбота".
 
Розглянуто подання опікунської ради та служби у справах дітей Петрівської сільської ради.
 
Виконавчий комітет ухвалив рішення надати дозвіл на тимчасове розміщення інформаційних наметів для поширення інформації серед населення та заклику проголосувати за петицію «Про присвоєння капітану медичної служби, лікарю-хірургу Яковенку Василю Васильовичу найвищого звання Героя України посмертно».
Намети будуть встановлені з 8.00 до 16.00:
 
24 вересня 2023 у с. Старі Петрівці, на площі біля вул. Князя Святослава, 167А.

09, 16, 23, 30 вересня 2023 року у с. Нові Петрівці, наплощі біля вул. Свято-Покровська, 220 - 09.09, 16.09, 23.09, 30.09;
 
10 та 17 вересня 2023 року у с. Лютіж на площі біля вул. Визволителів, 56.
Також за цю петицію можна проголосувати, перейшовши за посиланням https://petition.president.gov.ua/petition/198450?fbclid=IwAR2XRzA9UlgW14rPu7AAHTTp6uEEgBMUWn_4oi-lUve0M9W6axJfdl7dClo
чи скориставшись QR-кодом на фото.

11 вересня 2023