Офіційний сайт Петрівської сільської ради

Петрівська
сільська рада
Офіційний сайт
Петрівської сільської ради
  • Новини
  • День відкритих дверей у дитячому садочку `Петрик`

День відкритих дверей у дитячому садочку `Петрик`

30 серпня у Комунальному закладі дошкільної освіти (ясла-садок) «Петрик», що в селі Нові Петрівці, пройшов День відкритих дверей. Всі охочі мали змогу завітатидо дошкільного закладу та ознайомитися з ним ближче.
 
Дитсадок розміщений у двоповерховій будівлі загально площею 6 215,3 м2 (з господарськими приміщеннями) на території 1,59 га. Опалення – газове та альтернативне (твердопаливне). У цокольному приміщенні є найпростіше укриття, у частині якого зроблено ремонт для зручності там перебування як дітей, так і дорослих.
 
Групові осередки I поверху облаштовані теплою підлогою в роздягальній, ігровій та спальній кімнатах; на II поверсі - тепла підлога в роздягальнях. Створено ігрове та розвивальне середовище: обладнані лего-кімната, комп’ютерна кімната з мультимедійним обладнанням; STEM лабораторія, кімната валеології, кімната художньо-естетичного розвитку, музична зала тощо.
Все це мали змогу побачити ті, хто завітав до дитячого садочку цього дня.
 
На осінь вже сформовано 12 груп діток.
 
Але й сьогодні у дитячому садочку було гамірно від дітвори, яка, до речі, теж не стояла осторонь, а взяла активну участь у Дні відкритих дверей: співали, танцювали, розповідали вірші, брали участь у різноманітних руханках та іграх. Також для присутніх дітей був організований майстер-клас з футболу, який організували запрошені гості Майстер спорту України з футболу Олександр Гуменюк та Майстер спорту міжнародного класу Дмитро Єременко.
 
Присутніх привітала директор закладу Наталія Осадча – вона розповіла про ті досягнення, які є і ті проблеми, з якими доводиться стикатися у роботі дитсадка. Найнебезпечніше почуваються всі, коли оголошують повітряну тривогу і треба подбати про безпеку дітей. «Робота вже налагоджена так, що нам достатньо 3-4 хвилини, щоб перевести всіх діток до укриття»,- наголосила Наталія Анатоліївна.
 
Заступник Петрівського сільського голови Катерина Сірченко сказала, що пишається тим, що наша громада має дитячий садок такого рівня і запевнила присутніх, що на цьому ніхто не зупинятиметься – система освіти у громаді лише вдосконалюватиметься.
 
Телефон КЗДО (ясла-садок) «Петрик» 0969920350.
 
Сайт: https://www.kzdopetryk.org

01 вересня 2023