Офіційний сайт Петрівської сільської ради

Петрівська
сільська рада
Офіційний сайт
Петрівської сільської ради
  • Новини
  • Відкриття другої поліцейської станції у Петрівській громаді

Відкриття другої поліцейської станції у Петрівській громаді

Сьогодні у с. Нові Петрівці відбулось відкриття другої поліцейської станції в нашій громаді в рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади».

У заході взяли участь: заступник начальника Головного управління Національної поліції в Київській області полковник поліції Максим Очеретяний, голова Петрівської територіальної громади Радіон Старенький та керівництво Вишгородського районного управління поліції.

Було представлено поліцейського офіцера громади лейтенанта поліції Олександра Будушевського, якому урочисто вручили помпову рушницю, сертифікат про успішне завершення навчання та ключі від службового автомобіля.

Для того щоб стати поліцейським офіцером громади Олександр успішно пройшов конкурсний відбір та спеціалізоване навчання.

Також заступник начальника ГУНП в Київській області Максим Очеретяний вручив Радіону Старенькому подяку за участь в реалізації проєкту.

Територія обслуговування поліцейського офіцера громади Олександра Будушевського - село Нові Петрівці.
Графік прийому громадян: вівторок та четвер з 09:00 по 14:00.
Контактний номер телефону: (093) 004-66-30

Поліцейська станція знаходиться за адресою: с. Нові Петрівці, вул. Свято-Покровська, 171 (будівля сільської ради, вхід з боку парковки).

27 жовтня 2023