Офіційний сайт Петрівської сільської ради

Петрівська
сільська рада
Офіційний сайт
Петрівської сільської ради
  • Новини
  • Чемпіонат з шахів та шашок

Чемпіонат з шахів та шашок

Завтра розпочнеться фінальний етап чемпіонату села з шахів та шашок. 

А напередодні відбулись відбіркові змагання за право грати у фінальному етапі.

Відбір проводився в 4-х закладах села - в трьох школах та Будинку культури. 

Так відбір у школах пройшов по плану з великою кількістю учасників, загалом взяло участь понад 200 учасників з шашок та 70 – з шахів. Максимально спрацювала перша школа - до фіналу подано 18 учасників з 18 можливих, друга школа – 17 з 18, і з третьої школи у фінальних змаганнях візьме участьзагалом 12 з 18 максимально можливих вакансій. 

Відбір у БК, в якому мали можливість взяти участь ті, хто проживають в нашому селі, але не навчаються в новопетрівських школах, взагалі не відбувався. У зв’язку з тим, що по кожній категорії не набралась кількість в понад три учасники для того,щоб змагатись за вихід далі, і тому всі вони автоматично, як то кажуть, без бою, потрапили до фінальної частини змагань - 8 учасників з 18 вакансій.

Отож, загалом в фінальній частині з шашок в I-ІІІ категоріях візьмуть участь 25 спортсменів. За перемогу з шахів в І-ІІІ  категоріях змагатимуться 28 новопетрівчан.

Змагання в IV віковій категорії (дорослі) як з шахів, так і з шашок відбудуться на наступному тижні і тут, нажаль, поки що список претендентів ще не сформовано, адже кількість бажаючих взяти в ньому участь не достатня для проведення турніру. 

У п’ятницю 25 січня відбудуться змагання  з шашок, о 12.45 початок для спортсменів І та ІІ вікових категорій, о 14.45 – для ІІІ-ої. 

У вівторок 29 січня пройдуть змагання  з шахів, о 12.45 початок для спортсменів І та ІІ вікових категорій, о 14.45 – для ІІІ-ої. 

І в четвер 31 січня проведуть свій турнір з шахів та шашок гравці четвертої (дорослі) вікової категорії, початок о 17.00.

До Вашої уваги список учасників змагань в І-ІІІ вікових категоріях.

24 січня 2019

1.  Список учасників
СКАЧАТИ ФАЙЛ