Офіційний сайт Петрівської сільської ради

Петрівська
сільська рада
Офіційний сайт
Петрівської сільської ради
  • Новини
  • Засідання позачергової 53 сесії

Засідання позачергової 53 сесії

Відбулося засідання позачергової 53 сесії у приміщенні Петрівської сільської ради у с. Нові Петрівці.

Підставою проведення позачергової сесії було питання щодо будівництва укриття в Новопетрівському ліцеї, а саме оплата за коригування проєкту, тому необхідно було виділити на це кошти.

Далі розглядалися інші питання засідання.

Внесено зміни в програму «Підтримка захисника та захисниці Петрівської сільської територіальної громади та членів їх родин на 2024-2026 роки», які полягають в тому, що допомогу можна буде отримати за умови реєстрації місця проживання та фактичного проживання на території громади на момент мобілізації.

По програмі «Турбота» знімаються дублювання заходів і на отримання допомоги залишаються такі категорії:
- на лікування по життєво-важливих показниках онкохворим, тяжкохворим громадянам та інвалідам, які потребують лікування;
- погорільцям;
- надання допомоги на поховання осіб, які не досягли пенсійного віку.

Затверджено Порядок надання та використання у 2024 році субвенцій з бюджету Петрівської сільської територіальної громади на виконання завдань і заходів Програм на 2024 рік.

Внесено зміни до кошторисів спеціальних фондів закладів та взято на баланс благодійну допомогу у вигляді 5 моніторів і генератора в КЗДО (ясла-садок) комбінованого типу «Пролісок»; меблів та техніки для укриття в Лютізькому ліцеї та гуманітарної допомоги у вигляді підгузків, медикаментів, дитячого одягу та іграшок в КУ Петрівської сільської ради «Центр надання соціальних послуг».

22 березня 2024

1.  Протокол поіменного голосування
СКАЧАТИ ФАЙЛ