Офіційний сайт Петрівської сільської ради

Петрівська
сільська рада
Офіційний сайт
Петрівської сільської ради
  • Новини
  • 16 квітня в адмінбудівлі Петрівської сільської ради у с. Нові Петрівці провели позачергове засідання виконавчого комітету.

16 квітня в адмінбудівлі Петрівської сільської ради у с. Нові Петрівці провели позачергове засідання виконавчого комітету.

Першочергово були розглянуті питання про надання матеріальної допомоги згідно з Програмою «Підтримка захисника та захисниці Петрівської сільської територіальної громади та членів їх родин на 2024-2026 роки». Виділено 25 тис. грн у зв’язку з отриманням бойового поранення одному учаснику бойових дій та по 120 тис. грн кожному на придбання матеріально-технічного оснащення 13-м нашим захисникам, які несуть службу безпосередньо в зоні бойових дій.
Відповідно до Програми «Турбота»:
надано одноразову матеріальну допомогу на лікування по життєво-важливих показниках онкохворим, тяжкохворим громадянам, особам з інвалідністю, які потребують лікування у розмірі 5 тис. грн – 1 особі;
надано одноразову матеріальну допомогу на лікування по життєво-важливих показниках онкохворим, тяжкохворим громадянам, особам з інвалідністю, які потребують лікування у розмірі 10 тис. грн – 4 особам.
Затверджено рішення Комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій – 4 особам. Ще двом відмовлено через надання недостовірних даних.
З метою забезпечення охорони порядку на час воєнного стану прийняли рішення встановити обмежувачі руху транспорту, а саме шлагбауми, щоб перешкодити заїзду автотранспорту до узбережжя Київського моря. Зокрема заборонити проїзд автотранспорту (крім службового автотранспорту, наприклад, КП «Петрівський благоустрій» до урочища «Княже» з вулиці Святослава Князя. Тепер туди можливо буде потрапити виключно пішки чи на велосипеді. Також відповідно до розпорядження Київської ОДА внесено до рішення пункт про заборону відвідування лісів населенням і в’їзду до них транспортних засобів та іншої техніки на час дії воєнного стану. Додатково планується встановлення відповідних дорожніх знаків.
З метою покращення естетичного вигляду доріг Петрівської громади виконавчим комітетом ухвалено рішення щодо демонтажу зовнішньої реклами на центральній вулиці, маються на увазі біл-борди. Частину з них було демонтовано ще до війни, але зараз вирішили цю практику продовжити та поступово очистити від них землі загального користування.

17 квітня 2024