Офіційний сайт Петрівської сільської ради

Петрівська
сільська рада
Офіційний сайт
Петрівської сільської ради

Клебан Ніна Петрівна

Клебан Ніна Петрівна (1954 р.н.) – відома і шанована в селі людина. 35 років працює на освітянській ниві.

Починала трудову діяльність вчителем у Новопетрівській школі № 3. Наразі – директор Новопетрівської ЗОШ № 2.

За час роботи Клебан Н.П. на цій посаді у школі відбулися позитивні зміни. Директор дбає, щоб школа для вихованців стала затишною. При безпосередній участі директора у класах встановлено сучасне технічне обладнання, що дозволяє вчителям йти в ногу з часом.

Під керівництвом цієї енергійної людини колектив школи досяг значних успіхів у роботі. Ніна Петрівна володіє інноваційними освітніми методиками й технологіями, активно їх використовує та поширює у професійному середовищі, є прикладом для колег. Всі вчителі школи пройшли курси «Інтел для майбутнього» та отримали сертифікати. Вчителі забезпечують високу результативність роботи. Велика увага приділяється роботі з обдарованими дітьми. Учні школи є переможцями ІІ та ІІІ етапів Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін, переможцями багатьох творчих конкурсів.

Неодноразово нагороджувалися грамотами відділу освіти Вишгородської РДА, Київської ОДА та Міністерства освіти України.

Клебан Ніна Петрівна користується повагою та авторитетом серед колег по роботі, батьків, учнів, односельчан. Вона не байдужа до життя села, чесна, принципова, відповідальна. Тому мешканці неодноразово обирали її депутатом Новопетрівської сільської ради.