Офіційний сайт Петрівської сільської ради

Петрівська
сільська рада
Офіційний сайт
Петрівської сільської ради
  • Новини
  • Відзначення Дня Збройних Сил України

Відзначення Дня Збройних Сил України

Сьогодні, у День Збройних Сил України, Петрівська сільська рада організувала чергове вручення нагород «За заслуги перед Петрівською громадою». У цей день, звичайно, намагалися найбільше залучити до нагородження військовослужбовців - жителів нашої громади. Їх на сьогоднішній день близько 400 чоловік. Зрозуміло, не кожен міг бути присутнім, але певна частина отримала нагрудні знаки. Отримали нагороди і деякі учасники ДФТГ. Також було нагороджено подяками близько 60 волонтерів.
 
У своєму вітальному слові Петрівський сільський голова Радіон Старенький наголосив, що ще ніколи військові не користувалися в Україні такою повагою, як зараз. Вся наша держава дякує та молиться за кожного, хто перебуває у Збройних силах України.
 
Разом з головою громади нагороди вручали Парнак Ігор Михайлович, командир батальйону ТРО 134; Кисельов Сергій Станіславович, керівник сектору 7, генерал-майор та Мороз Олександр Вікторович, командир ДФТГ Петрівської громади.
 
У майбутньому нагородження продовжаться, адже війна надає все нові і нові імена людей, які варті подяки, вони назавжди будуть викарбувані в історії Петрівської громади.

07 грудня 2022