Офіційний сайт Петрівської сільської ради

Петрівська
сільська рада
Офіційний сайт
Петрівської сільської ради
  • Новини
  • Засідання чергової 23 сесії VIII скликання Петрівської сільської ради

Засідання чергової 23 сесії VIII скликання Петрівської сільської ради

Сьогодні, 6 травня відбулося засідання чергової 23 сесії Петрівської сільської ради VIII скликання.

Затверджено розпорядження Петрівського сільського голови

- «Про здійснення публічних закупівель товарів, робіт та послуг в умовах воєнного стану;

- «Про передачу комунального майна в державну власність», а саме військовим частинам: А 4064 (на суму 23 608, 16 грн) та А 2573 (на суму 338 884,78 грн).

 Виділено кошти на поточний ремонт споруд цивільного захисту при Старопетрівській ЗОШ на суму 294 200 грн, на поточний ремонт споруд цивільного захисту КНП Петрівський КДЦ на суму 81 600 грн, на будівництво місцевої автоматизованої системи оповіщення населення на суму 3 310 000, на запасні частини  для транспортних засобів КП «Петрівський благоустрій на суму 72 000 грн.

 Ухвалено рішення про затвердження місцевих податків та зборів на 2023 рік на території Петрівської сільської територіальної громади. 

Прийнято рішення залишити відсоткові ставки податків на тому рівні, які були й раніше. 

Детальніше ознайомитись з рішенням та додатками до нього можна на офіційному сайті Петрівської  сільської ради після офіційного оприлюднення.

Затверджено Програму підтримки Збройних Сил України, мобілізованих, призовників, добровольчого формування та інших військових формувань на території Петрівської сільської територіальної громади на 2022 рік. Фінансування Програми, а це становитиме 4 442 053,00 грн, буде здійснюватися з сільського бюджету.

Детальніше ознайомитись з програмою можна на офіційному сайті Петрівської  сільської ради після офіційного оприлюднення.

 Надано дозвіл комунальним закладам освіти Петрівської сільської ради, КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги», КНП «Петрівський консультативно-діагностичний центр», КЗ «Центр культурних послуг», КУ «Центр надання соціальних послуг» на використання продуктів харчування, що є в даних закладах, для організації харчування силових структур України.

06 травня 2022

1.  Протокол поіменного голосування
СКАЧАТИ ФАЙЛ