Офіційний сайт Петрівської сільської ради

Петрівська
сільська рада
Офіційний сайт
Петрівської сільської ради
  • Новини
  • Засідання виконавчого комітету

Засідання виконавчого комітету

Сільський голова Радіон Старенький вніс пропозицію, щоб КП Новопетрівської сільської ради «Новопетрівський медичний консультативно-діагностичний центр», починаючи з 4 червня надавав безкоштовно послуги жителям сіл Лютіж та Гута Межигірська, так як ці два села з листопада входитимуть до спільної ОТГ з Новими Петрівцями. На сьогоднішній день медичні послуги в нашому медичному закладі можуть безкоштовно отримати жителі сіл Нові Петрівці та Старі Петрівці. Фінансування поки що буде виключно з бюджету Нових Петрівець, без компенсації з бюджетів Старих Петрівець та Лютежу. Виконавчий комітет одноголосно підтримав цю пропозицію.

Разом з цим до прайсу КП «Новопетрівський медичний консультативно-діагностичний центр» було додано стоматологічні послуги.

Як і щороку, виконавчим комітетом було прийнято рішення забезпечити охорону громадського порядку на території кладовищ с. Нові Петрівці та прилеглих до них територіях під час поминальних днів, а саме 6, 7 та 8 червня, шляхом залучення спеціалізованої організації з охорони громадського порядку.

Також КП «Новопетрівський медичний КДЦ» надано дозвіл на встановлення дорожнього знаку 5.58.1 ПДР з назвою об’єкту «Новопетрівський медичний консультативно-діагностичний центр» в наступних місцях:

-        на перехресті вулиць Свято-Покровської та Ватутіна;

-        на перехресті вулиць Свято-Покровської та Соборна;

-        на перехресті вулиць Свято-Покровської та Пушкіна;

-        на перехресті вулиць Соборної та Пушкіна;

-        на перехресті вулиць Ватутіна та Старосільська.

Внесено зміни до колективного договору між Новопетрівською сільською радою та трудовим колективом Новопетрівського будинку культури на 2019-2024 роки.

Прийнято рішення виплатити матеріальну допомогу у сумі 10 тис. грн жителю нашого села по вул. Свято-Покровській, 175, господарська будівля якого постраждала від пожежі.

Двом підприємцям надано дозволи на встановлення тимчасових споруд для ведення підприємницької діяльності.

Розглянуто протокол про адміністративне правопорушення, а саме про незаконне встановлення об’єкту підприємницької діяльності. Вислухавши обидві сторони, прийнято рішення накласти на порушника благоустрою штраф у розмірі 1360 грн.

Розглянувши колективне звернення мешканців села Нові Петрівці, з метою забезпечення безперешкодного дорожнього руху по вулицях Героїв Майдану, Дачній, Івана Франка, виконавчий комітет вирішив провести заходи щодо організації дорожнього руху по вулицях Героїв Майдану, Дачній, Івана Франка.   

Розглянувши звернення командувача Національної гвардії України генерал-лейтенанта Балана М.І. виконавчий комітет сільської ради вирішив дозволити військовій частині 3070 Національної гвардії України використовувати зображення герба с. Нових Петрівець як нарукавний знак цієї військової частини.

Крім того,

-        присвоєно поштових адрес – 10 (відмовлено - 1);

-        присвоєно будівельних адрес – 7.

04 червня 2020