Офіційний сайт Петрівської сільської ради

Петрівська
сільська рада
Офіційний сайт
Петрівської сільської ради
  • Новини
  • Засідання виконавчого комітету

Засідання виконавчого комітету

28 серпня відбулося засідання виконавчого комітету Новопетрівської сільської ради.

Заслухавши директора КП «Новопетрівський медичний КДЦ» Правдиву І.О., було затверджено тарифи на платні медичні послуги по вакцинації та з проведення профілактичних оглядів (не залежно від місця реєстрації). Діти (віком до 18 років), які зареєстровані в селах Нові Петрівці, Старі Петрівці, Лютіж та Гута Межигірська, медичні огляди проходитимуть безкоштовно. 

Прийнято рішення виплатити матеріальну допомогу у сумі 10 тис. грн мешканці нашого села по вул. Островського, 38, господарська будівля якої постраждала від пожежі.

Затверджено проєктно-кошторисну документацію на капітальний ремонт скверу на вулиці Ново-Київська (біля майбутнього дитячого садка) та на реконструкцію мережі вуличного освітлення на вулицях Польова, Івана Кудрі, Гоголівська, Козацька, Каневська, провулку Каневському.

Заслухавши пропозиції членів виконавчого комітету про святкування Дня села Нові Петрівці та рекомендації комісії Новопетрівської сільської ради з питань освіти, культури, медицини, спорту, історичної спадщини та духовності, у зв’язку з відзначенням 110 річниці Свято-Покровської церкви, з метою дотримання карантинних заходів, було прийнято рішення перенести проведення святкування Дня села з 12 вересня на 14 жовтня в центральній частині села біля будинку культури.

Розглянуто сусідську суперечку щодо неналежного тримання пасіки на приватній території.

Прийнято рішення про переведення садового будинку у жилий будинок.

    

Крім того,

- присвоєно поштових адрес – 21;

- присвоєно будівельних адрес – 22.

31 серпня 2020