Офіційний сайт Петрівської сільської ради

Петрівська
сільська рада
Офіційний сайт
Петрівської сільської ради
  • Новини
  • Засідання чергової 26 сесії VIII скликання Петрівської сільської ради

Засідання чергової 26 сесії VIII скликання Петрівської сільської ради

28 липня відбулося засідання чергової 26 сесії VIII скликання Петрівської сільської ради.

Відбулися зміни у складі депутатського корпусу. У зв’язку зі складанням своїх повноважень депутатом Броуном І.Д., Петрівською сільською територіальною виборчою комісією ухвалено постанову, згідно з якою його місце посів наступний за черговістю кандидат в депутати від партії «Слуга народу» Хилько Сергій Миколайович. Він також увійшов до складу постійної комісії Петрівської сільської ради з питань комунальної власності, приватизації, житлово-комунального господарства, розвитку промисловості та інфраструктури.

Крім того, внесено зміни у склад виконавчого комітету Петрівської сільської ради. Після виходу Хилька С.М. зі складу виконкому його місце посів заступник Петрівського сільського голови Дикун Михайло Миколайович.

Затверджено звіт про виконання бюджету Петрівської сільської територіальної громади за І півріччя 2022 року:

по доходах у сумі 108 136 849, 95  грн,

по видатках у сумі 96 717 968,43 грн.

У зв’язку з невиконанням дохідної частини бюджету загального та спеціального фондів ухвалено рішення про зменшення дохідної та видаткової частини бюджету Петрівської сільської територіальної громади на 39 млн 757 тис. 00 грн.

Затверджено три розпорядження Петрівського сільського голови.

Затверджено нову програму «Фінансова підтримка 10-Державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС у Київській області на 2022 рік», згідно з якою передбачено придбання для даного підрозділу причіпного пристрою для транспортування дизельного генератора.

Структуру та штатний розпис комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико – санітарної допомоги» Петрівської сільської ради затверджено у новій редакції без змін фонду заробітної плати та кількості штатних одиниць.

З метою підвищення ефективного та раціонального використання майна комунальної власності Петрівської сільської територіальної громади закріпити та передати КП «ПЕТРІВСЬКИЙ БЛАГОУСТРІЙ» Петрівської сільської ради на праві оперативного управління ремонтну базу у с. Лютіж по вул. Вітряного,1.

На благодійній основі прийнято у власність Петрівської сільської територіальної громади та передано для користування добровольчому формуванню Петрівської територіальної громади №1 автомобіль NISSAN TERANO 2, 2003 року випуску.

Заслухавши Петрівського сільського голову Радіона Старенького щодо перейменування вулиць на території Петрівської сільської територіальної громади, з метою формування історичної свідомості Українського народу, враховуючи протоколи громадських обговорень з питання перейменування вулиць, сільська рада вирішила перейменувати

у селі Нові Петрівці:

вул. та пров. Горького – на вул. Дніпровську та пров. Дніпровський;

вул. Гречка – на вул. Щасливу.

вул. Комарова – на вул. Авіаконструктора Антонова.

вул. Лермонтова – на вул. Родинну.

вул. Островського – на вул. Дзвінкову.

У селі Лютіж:

вул. Полянського – на вулицю Покровську;

вул. Гагаріна – на вул. Соборну;

вул. Петрова – на вул. Патріотів;

вул. Комарова – на вул. Дзвінкову;

вул. Нефьодова – на вул. Незалежності;

вул. Пушкіна – на вул. Волошкову.

 

Ухвалено низку земельних питань.

 

28 липня 2022

1.  Протокол поіменного голосування
СКАЧАТИ ФАЙЛ