Офіційний сайт Петрівської сільської ради

Петрівська
сільська рада
Офіційний сайт
Петрівської сільської ради
  • Новини
  • Засідання виконавчого комітету

Засідання виконавчого комітету

24 травня відбулося засідання виконавчого комітету, на якому було погоджено структуру, чисельність та штатний розпис комунального підприємства Новопетрівської сільської ради «Новопетрівський медичний консультативно-діагностичний центр» в кількості 32 штатні одиниці. Відповідно до прийнятого рішення структура КП складатиметься з таких відділів: апарат управління, адміністративно - господарська частина, поліклінічне відділення, денний стаціонар. Штат лікарів поповнився новими посадами, а саме: отоларинголог, офтальмолог, педіатр та лікар УЗД. Доречі, кабінет УЗД вже працює та лікарем проводиться прийом пацієнтів. Інші вакансії поки що відкриті.

Відмовлено ТОВ «Рекламна Група «Аверс» в наданні дозволу на розміщення зовнішньої реклами на заявлене місце вздовж автомобільної дороги Р-02 «Київ-Іванків-Овруч».

Також було розглянуто звернення гр. Шутун К.С. щодо закріплення права тимчасового користування земельною ділянко під осг за Шутун А.А. та та прийнято позитивне рішення із зазначенням граничного терміну користування, а саме до реалізації положень Генерального плану села Нові Петрівці в частині будівництва артезіанської свердловини в межах даної земельної ділянки, без права будь-якої забудови та її огородження.

Прийнято наступні рішення:

-         присвоїти поштову адресу – 4;

-         присвоїти будівельну адресу – 7.

24 травня 2019