Офіційний сайт Петрівської сільської ради

Петрівська
сільська рада
Офіційний сайт
Петрівської сільської ради
  • Новини
  • Засідання виконавчого комітету

Засідання виконавчого комітету

 

23 січня відбулося засідання виконавчого комітету Новопетрівської сільської ради.

Головуючий – Старенький Р.М.

Секретар засідання – Петровська Т.В.

Присутні члени виконкому: Дикун М.М., Костюк С.О., Антіпов С.В., Дригало С.Г., Закревський В.І., Барнич В.Ю., Коваль С.Г., Кучерявий І.А, Марчук А.П., Мислінський Є.А., Музика Г.В., Правдива І.О., Сенько Р.М., Старенька Н.І., Ступіна Г.П., Зелененко І.П., Правдива А.В.

Розглянувши лист Вишгородського РВ філії Державної установи «Центр пробації» у місті Києві та Київській області, виконавчий комітет вирішив визначити на 2020 рік види безоплатних суспільно корисних робіт, які мають виконуватися особами, що вчинили адміністративні правопорушення та яким призначено покарання у вигляді громадських робіт. Також визначено об’єкти, на яких ці роботи відбуватимуть. За рішенням виконкому ті самі роботи, на тих же об’єктах виконуватимуть особи, на яких накладено адміністративні стягнення через несплату аліментів.

Розглянуто звернення жителів села щодо встановлення світлофору на нерегульованому пішохідному переході поблизу зупинки «Стара пекарня» на вулиці Свято-Покровській. Виконавчий комітет вирішив звернутися до Служби автомобільних доріг у Київській області, на балансі якої знаходиться центральна дорога села, з проханням задовольнити прохання жителів села та встановити там світлофорний об’єкт.

Двом підприємцям надано дозвіл на торгівлю із затвердженням графіків робіт.

Затверджено План роботи опікунської ради та План проведення рейдів по виявленню неповнолітніх у розважальних закладах у пізній час та контролю продажу їм алкогольних і тютюнових виробів.

Розглянуто 2 протоколи Опікунської ради про клопотання щодо позбавлення батьківських прав осіб, що не справляються з вихованням своїх дітей та 2 протоколи, що регулюють місце проживання неповнолітніх дітей.

Крім того, присвоєно 20 поштових та 8 будівельних адрес.    

24 січня 2020