Офіційний сайт Петрівської сільської ради

Петрівська
сільська рада
Офіційний сайт
Петрівської сільської ради
  • Новини
  • Засідання виконавчого комітету

Засідання виконавчого комітету

21 березня відбулося чергове засідання виконавчого комітету.
Головуючий – Старенький Р. М.
Секретар засідання – Петровська Т. В.
Присутні члени виконкому: Дідик С. І., Мислінський Є. А., Марчук А. П., Кучерявий І. А., Правдива А. В., Зелененко І. П., Барнич В. Ю., Ступіна Г. П., Закревський В. І., Коваль С. Г., Старенька Н. І., Музика Г. В., Буковський Р. В., Дикун М. М., Гончар В. П.

   Прийнято наступні рішення:

   Розглянувши лист Державного підприємства «Київська лісова науково-дослідна станція» та лист Вишгородської РДА, вирішено оголосити «Сезон тиші» в місцях масового розмноження та вирощування потомства дикими тваринами з обмеженням проведення лісогосподарських заходів у період з 01 квітня по 15 червня 2019 року у визначених кварталах Першотравневого лісництва, що знаходяться в адміністративних межах Новопетрівської сільської ради.

   Розглянувши лист Кот Т. В., голови опікунської ради при виконавчому комітеті Новопетрівської сільської ради, вирішено надати дозвіл опікуну на укладання договору купівлі-продажу житлового будинку, земельної ділянки від імені недієздатної матері, які належать їй на праві власності.

Також було розглянуто питання щодо визначення місця проживання трьох малолітніх дітей та затверджено висновок опікунської ради про доцільність їх проживання з їх матір’ю.

   Розглянувши заяву колективне звернення мешканців вул. Межигірської щодо проведення робіт з укріплення схилу, прилеглого до їх домоволодінь по вул. Межигірській, вирішено надати дозвіл ФОП Пристаю Ю. В. на проведення робіт із укріплення схилу задля збереження земельних ділянок від ерозії за адресами: вулиця Межигірська, №№ 1, 3, 5, 9 шляхом підсипки ґрунтом та будівельними відходами.

   Також виконавчим комітетом затверджено план заходів з проведення двомісячника благоустрою на території села, який триватиме з 25 березня по 25 травня 2019 року. Загалом роботи по благоустрою проводяться протягом року, але активна фаза починається саме з приходом весни, тож затверджені заходи вже розпочали проводити з початку березня.

   Крім того, виконавчим комітетом надано дозволів:
- щодо присвоєння поштових адрес – 11 (1 відмовлено);
- щодо впорядкування поштових адрес – 2;
- щодо присвоєння будівельних адрес – 6;

-  на торгівлю із затвердженням графіку роботи – 1.

21 березня 2019