Офіційний сайт Петрівської сільської ради

Петрівська
сільська рада
Офіційний сайт
Петрівської сільської ради
  • Новини
  • 63 сесія Новопетрівської сільської ради VII скликання

63 сесія Новопетрівської сільської ради VII скликання

Сьогодні, 19 червня, відбулося чергове сесійне засідання Новопетрівської сільської ради, на якому було прийнято рішення внести зміни до сільського бюджету та виділити кошти на:

- експертизу  проєкту благоустрою на реконструкцію центральної частини села;

- на натуральну допомогу у вигляді продуктів харчування Новопетрівському сільському центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді для соціально-незахищених верств населення на період надзвичайної ситуації, пов’язаної з поширенням коронавірусу;

- субвенцію обласному бюджету для Комунального некомерційного підприємства Київської обласної ради «Київський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» на преміювання працівників пунктів постійного базування с. Нові Петрівці Вишгородської станції екстреної медичної допомоги  (9 працівників);

-  послуги з улаштування системи водовідведення дощових вод від вул. Ново-Київської до вул. Польової;

- послуги з улаштування водовідвідних лотків по вул. Валківській, вул. Лермонтова від № 63 до № 65;

- розробку проєкту «Організація дорожнього руху по вул. Івана Франка, Героїв Майдану села Нові Петрівці Вишгородського району Київської області»;

- придбання засобів безпеки руху (дорожніх дзеркал) по вулицях Валківській, Лермонтова, Горького.

Також виділено кошти на реалізацію, затвердженої цією сесією, Програми «Захист населення і території від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на території Новопетрівської сільської ради на 2020 рік», якою передбачається придбання захисних масок, костюмів, дезінфікуючих засобів для санітарної очистки території села, зокрема місць загального користування, багатоповерхових житлових будинків.

З метою ремонту та подальшої належної експлуатації проїжджої частини автомобільних доріг загального користування, що проходить по вулицях Ватутіна та Межигірській (дороги державного та районного значення), прийнято рішення клопотати перед Службою автомобільних доріг у Київській області та Київською ОДА про їх передачу в комунальну власність територіальної громади села Нові Петрівці.

Прийнято рішення «Про встановлення місцевих податків і зборів на 2021 рік», з яким можна буде ознайомитися на офіційному сайті Новопетрівської сільської ради https://novipetrivtsi-rada.gov.ua.

Прийнято рішення про звернення до Вишгородської районної ради щодо передачі Новопетрівській сільській раді приміщень трьох новопетрівських загальноосвітніх шкіл, будівель Новопетрівської школи мистецтв, приміщення дитячого будинку «Любисток», аптеки, що на вул. Ярослава Мудрого, соціального гуртожитка, що на Європейській, та бібліотеки за адресою: вул.Свято-Покровська, 40.

Також в підтримку сусідніх Старих Петрівець прийнято рішення про клопотання перед Вишгородською районною радою щодо передачі сміттєзвалища та техніки для його обслуговування Старопетрівській сільській раді, так як воно знаходиться на їх території.

Прийнято рішення надати дозвіл КП «Новопетрівський медичний консультативно-діагностичний центр» на списання старої трансформаторної підстанції.

Окрім цього, розглянуто ряд земельних питань, по яких було прийнято відповідні рішення.

19 червня 2020

1.  Додаток 5
СКАЧАТИ ФАЙЛ

2.  Додаток 4
СКАЧАТИ ФАЙЛ

3.  Додаток 3
СКАЧАТИ ФАЙЛ

4.  Додаток 2
СКАЧАТИ ФАЙЛ

5.  Додаток 1
СКАЧАТИ ФАЙЛ

6.  Рішення про податки і збори на 2021 рік
СКАЧАТИ ФАЙЛ

7.  Протокол засідання
СКАЧАТИ ФАЙЛ