Офіційний сайт Петрівської сільської ради

Петрівська
сільська рада
Офіційний сайт
Петрівської сільської ради
  • Новини
  • 17 червня відбулося засідання виконавчого комітету

17 червня відбулося засідання виконавчого комітету

17 червня відбулося засідання виконавчого комітету, на якому було обговорено підсумки проведення місячника благоустрою населених пунктів Петрівської сільської територіальної громади.

 Як поінформував начальник відділу житлово-комунального господарства та благоустрою Ігор Філіпченко, за результатами проведених робіт на території Петрівської громади ліквідовано 2 стихійних сміттєзвалища, розчищено від піщаної суміші вулиці громади, проведені заходи щодо прибирання з вулиць будівельних матеріалів та сміття власниками прилеглих домогосподарств, частково впорядковано дитячі майданчики тощо.

Також здійснено впорядкування та очищення від сміття узбіччя доріг, місця загального користування. Окрім того, проведено благоустрій кладовищ. Організовано висадку зелених насаджень.

Нажаль, частину важливих заходів, запланованих провести у рамках місячника благоустрою не виконано у зв’язку з відсутністю фінансування. Відсутність фінансування пов’язана з законодавчою забороною здійснення певних видатків у період дії воєнного стану та першочергового направлення коштів Державним казначейством на національну оборону.

 Прийнято рішення оголосити конкурс на посаду директора комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Петрівської сільської ради.

 Під час засідання розглянули питання грошової винагороди учням та учителям Петрівської громади за перемогу та призові місця у конкурсах та олімпіадах. Члени виконкому прийняли рішення про виплату стипендій учням та вчителям закладів загальної середньої освіти Петрівської сільської ради за період з червня по серпень 2022 року включно. Щомісячну стипендію отримуватимуть четверо учнів, троє із яких по 300 грн та один – 800 грн. Також щомісячну стипендію отримуватимуть троє вчителів у розмірі 300 грн, 1100 грн та 2100 грн.

 У зв’язку з військовим станом виконавчий комітет вирішив тимчасово призупинити батьківську плату за навчання у Новопетрівській дитячій школі мистецтв до кінця 2021-2022 навчального року.

 Затверджено коригування проектно-кошторисної документації по капітальному ремонту доріг по вул. Богдана Хмельницького та вул. Чигрина в селі Старі Петрівці.

 Прийнято рішення про надання 28 зареєстрованим мешканцям Петрівської громади матеріальної допомоги по життєво-важливих показниках онкохворим та тяжкохворим громадянам, людям з інвалідністю, що потребують лікування.

 Розглянуто 24 заяви про присвоєння поштових адрес, 1 заяву про внесення змін у поштову адресу та 3 заяви про присвоєння будівельних адрес.

 Детальніше ознайомитись з рішеннями можна на офіційному сайті Петрівської  сільської ради після офіційного оприлюднення.

 

17 червня 2022