Офіційний сайт Петрівської сільської ради

Петрівська
сільська рада
Офіційний сайт
Петрівської сільської ради
  • Новини
  • Засідання 3-ої позачергової сесії

Засідання 3-ої позачергової сесії

16 січня 2021 року відбулася 3-тя сесія Петрівської сільської ради, яка була скликана з метою розгляду питань, які дадуть змогу розпочати процес реорганізації підприємств і закладів, що в свою чергу пришвидшить належне функціонування даних підприємств і закладів та забезпечить ефективне управління майном на території Петрівської сільської територіальної громади.

На початку сесії голова Петрівської сільської територіальної виборчої комісії С.А. Двірко оголосила постанови про заміщення депутатів Петрівської сільської ради О.А. Антонюк та Т.Г. Савенок (які склали на попередній сесії свої повноваження) депутатами – Н.І. Шевченко та Р.В. Соловйова. Прийнято рішення внести відповідні зміни до складу постійних комісій та до рішення щодо списку закріплення депутатів за окремими округами.

Прийнято рішення про реорганізацію комунальних закладів Петрівської сільської ради «Центр соціальної підтримки дітей та сімей «ТЕРИТОРІЯ ДОБРА» (раніше – дитячий будинок «Любисток») та «Соціальний гуртожиток» шляхом приєднання до комунальної установи Петрівської сільської ради «Центр надання соціальних послуг». Затверджено у новій редакції Положення комунальної установи Петрівської сільської ради «Центр надання соціальних послуг», а також структуру і штатний розпис.

Прийнято рішення про реорганізацію комунального закладу Петрівської сільської ради «Новопетрівська дитяча школа мистецтв» шляхом приєднання до комунального закладу Петрівської сільської ради «Центр культурних послуг».

Прийнято рішення про реорганізацію комунальних підприємств Петрівської сільської ради «СТАРОПЕТРІВСЬКЕ СІЛЬСЬКЕ ПІДПРИЄМСТВО ЖИТЛОВОГО І КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА «НЕПТУН» та «ЛЮТІЖКОМУНГОСП» шляхом приєднання до комунального підприємства Петрівської сільської ради «Петрівський комбінат комунальних підприємств». Затверджено структуру, загальну чисельність та штатний розпис Комунального підприємства Петрівської сільської ради «ЛЮТІЖКОМУНГОСП», на період реорганізації.

Прийнято рішення про припинення права господарського відання та закріплення об’єктів комунальної власності на праві оперативного управління КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ ПЕТРІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ «СПОРТИВНИЙ КЛУБ «НЕПТУН», відповідно закріпити та передати ці права КОМУНАЛЬНОМУ ЗАКЛАДУ ПЕТРІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ «ЦЕНТР КУЛЬТУРНИХ ПОСЛУГ».

З метою наповнення сільського бюджету прийнято рішення про затвердження двох земельних ділянок комунальної власності, які розміщені у Нових Петрівцях і виставлятимуться на аукціон у 2021 році: кадастрові номери 3221886001:03:221:6017 та 3221886000:02:105:0105.

Прийнято рішення затвердити Положення про службу у справах дітей Петрівської сільської ради в новій редакції.

За ініціативою двох депутатів І. Шумського та Ю.В. Іванової було винесено на розгляд сесії звернення депутатів Петрівської сільської ради до Президента України, Верховної Ради України, Кабінета Міністрів України щодо необґрунтованого збільшення вартості енергоносіїв та збільшення видатків бюджету на субсидії та пільги.

Також за ініціативою депутата О.В. Мороза затверджено Програму «Розвиток комунального підприємства «Петрівський благоустрій» Петрівської сільської ради на 2021 рік».

16 січня 2021

1.  Протокол поіменного голосування
СКАЧАТИ ФАЙЛ