Офіційний сайт Петрівської сільської ради

Петрівська
сільська рада
Офіційний сайт
Петрівської сільської ради
  • Новини
  • Засідання виконавчого комітету

Засідання виконавчого комітету

09 липня відбулося засідання виконавчого комітету Новопетрівської сільської ради.

Головуючий – Старенький Р.М.

Секретар засідання – Петровська Т.В.

Присутні члени виконкому: Дикун М.М., Костюк С.О., Антіпов С.В., Барнич В.Ю., Дідик С.І., Закревський В.І., Кучерявий І.А, Марчук А.П., Мислінський Є.А., Музика Г.В., Правдива І.О., Сенько Р.М., Старенька Н.І., Ступіна Г.П., Зелененко І.П., Правдива А.В.

З метою забезпечення жителів села Нові Петрівці доступу до рекреаційної зони та узбережжя Київського водосховища, які знаходяться на території Національного Парку «Межигір’я» по вул. Івана Франка, буд. 19, прийнято рішення схвалити Меморандум про порозуміння та співпрацю між Новопетрівською сільською радою та Громадською організацію «НПУ «МЕЖИГІР'Я». Відтепер зареєстровані мешканці села Нові Петрівці, за умови підтвердження реєстрації місця проживання, матимуть вільний доступ на територію Парку кожного вівторка та четверга за наступним графіком:

- у літній період з 8:00 до 22:00;

- у зимовий період з 8:00 до 17:00;

- восени та весною з 8:00 до 19:00.

Малолітні та неповнолітні особи (які не отримали паспортний документ), мають право вільного доступу лише в супроводі зареєстрованих осіб.

Задля недопущення вивезення та скидання несанкціонованого сміття в яри, прийнято рішення встановити обмежувачі руху великогабаритних транспортних засобів, висота яких перевищує 2,0 м, на вулицях:

- Островського між будинками № 40 та № 37;

- Межигірська між будинками № 59-А та № 61, біля будинку № 72.

Затверджено проєктно-кошторисну документацію по об’єкту будівництва «Капітальний ремонт водойми шляхом очищення донних відкладів та благоустрою в с. Нові Петрівці Вишгородського району Київської області». Даний проєкт передбачає очищення та берегоукріплення водойми озера Канево.

Подовжено строк дії паспорта прив’язки тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності та надано дозвіл на розміщення ТС у вигляді зупинкового комплексу за адресою: вул. Свято-Покровська, 330.

Крім того, надано:

- будівельних адрес – 14;

- поштових адрес – 12 (відмова - 3).

13 липня 2020