Офіційний сайт Петрівської сільської ради

Петрівська
сільська рада
Офіційний сайт
Петрівської сільської ради
  • Новини
  • Засідання виконавчого комітету

Засідання виконавчого комітету

У порядку денному – початок опалювального сезону. У Петрівській громаді є кілька житлових будинків з централізованим опаленням. Виконавчий комітет розглянув розрахунки КПП «Теплокомунсервіс» та погодив тарифи для будинку по вул. Ватутіна, 34 у с. Нові Петрівці. Для абонентів з будинковими та квартирними приладами обліку теплової енергії встановлено тариф – 2172,25 грн/Гкал (з ПДВ).

Скасували рішення про виконавця послуг з постачання теплової енергії, на опалюваний сезон 2021-2022 р.р., для житлових будинків № 21 та 21-А по вулиці Ватутіна у с. Нові Петрівці. Раніше будинки теплом забезпечувало Вишгородське районне комунальне підприємство «Вишгородтепломережа». Оскільки тепер це підприємство підпорядковується тільки Вишгородській міській раді, то і послуги надає в межах повноважень міста.

Виконком розглянув 20 заяв власників квартир в будинку по вул. Ватутіна 21-А (с. Нові Петрівці) та ухвалив рішення про погодження на відключення їх квартир від центрального теплопостачання. Заявникам надали дозвіл на подальше встановлення автономної системи теплопостачання.

До виконавчого комітету звернувся КНП «Петрівський консультативно-діагностичний центр» з проханням дозволити заключити додатковий договір для посилення мобільного зв’язку. Обладнання біля приміщення є, тому звернення центру задовольнили.

Виконавчий комітет розглянув низку питань про адміністративні правопорушення. Зважаючи на придбання Василем Цубером земельної ділянки (с. Старі Петрівці, вул. Чигирина, 54) вже з існуючим парканом, розміщеним на землях загального користування та початком проведення відповідних робіт з його перенесення, вирішено накласти мінімальний штраф, як фізичній особі, у розмірі 340 грн.

Миколу Кошмака, як юридичну особу-підприємця, оштрафували на 1600 грн. Громадянин Кошмак на землях загального користування (с. Старі Петрівці, вул. Промислова, 5) встановив дренажну трубу зі стоком у водойму.

Валерія Твердохліба, Сергія Мельника, Андрія Скоробагатька покарали штрафними санкціями за те, що викидали сміття на землях загального користування – вул. Соборна, с. Нові Петрівці поблизу Національного музею-заповідника «Битва за Київ у 1943 році». Кожному доведеться сплатити по 1360 грн штрафу.

За засмічення земель загального користування (с. Старі Петрівці) оштрафували і Георгія Шкуро. Ще одне покарання громадянин Шкуро отримав за те, що виконував земляні роботи на землях загального користування (с. Старі Петрівці) без дозволу на порушення об’єктів благоустрою. За обидва правопорушення встановили штраф по 1360 грн кожен.

Сплачені штрафи за порушення правил благоустрою не передбачають подальшого ігнорування законів. Саме тому виконавчий комітет зобов’язав власників встановлених малих архітектурних форм за власний кошт у двотижневий термін демонтувати будівлі, що знаходяться на землях загального користування. Під демонтаж потрапляють паркани Василя Стефанівського (с. Нові Петрівці, вул. Свято-Покровська, 232), Михайла Бєліка (с. Нові Петрівці, вул. Межигірська (біля дитячого майданчика) Василя Цубера (с. Старі Петрівці, вул Чигирина, 54), А. Татаренка (с. Старі Петрівці, вул. Чигирина, 52) й тимчасова споруда Михайла Бєліка (с. Нові Петрівці, вул. Свято-Покровська – центр).

У випадку невиконання рішень, демонтаж здійснюватиметься за рахунок КП «Петрівський благоустрій». А власникам доведеться сплатити комунальникам за здійснені роботи та утримання демонтованих матеріалів.

Під час засідання виконавчий комітет розглянув заяви жителів Петрівської громади з проханням надати матеріальну допомогу на лікування онкохворим через життєво-важливі показники. Прохання про одноразову допомогу задовольнили.

Виконавчий комітет затвердив положення і склад евакуаційної комісії Петрівської сільської ради.

Виконком дозволив Сергію Ковалю (с. Лютіж) та Валерію Ільченку (с. Нові Петрівці) розмістити тимчасові споруди для здійснення підприємницької діяльності. ТОВ «ЧАНТА МАУНТ» виконавчий комітет погодив встановлення трьох інформаційних покажчиків терміном на 5 років.

Прохання жительки Лютежа Марини Гусарової про розчищення від сміття та заростей озера у с. Лютіж з боку, що прилягає до земельної ділянки, задовольнили. Роботи лютежанка здійснюватиме за власний кошт.

Виконавчий комітет ухвалив рішення про виплату стипендій переможцям всеукраїнських та обласних конкурсів і олімпіад, а також учителям за підготовку та перемогу учнів, на загальну суму 48 400 грн.

12 жовтня 2021