Офіційний сайт Петрівської сільської ради

Петрівська
сільська рада
Офіційний сайт
Петрівської сільської ради
  • Новини
  • Засідання чергової 18 сесії Петрівської сільської ради VIII скликання та виконавчого комітету

Засідання чергової 18 сесії Петрівської сільської ради VIII скликання та виконавчого комітету

Основний блок питань – звіти за 2021 рік закладів освіти, постійних комісій сільської ради та поліцейських офіцерів громади.

Керівники освітніх закладів Петрівської громади зосередили увагу на досягненнях учителів та учнів: участі та перемоги в конкурсах, олімпіадах тощо; розповіли про матеріально-технічне забезпечення, здійснені ремонтні роботи.

Директор Новопетрівської ЗОШ I-II №3 ступенів Наталія Школьна після звіту повідомила, що йде з керівної посади, але залишається працювати у закладі. Петрівський сільський голова Радіон Старенький подякував їй за багаторічну працю (26 років на посаді керівника закладу).

Затвердили на засіданні і звіт виконавчого комітету за 2021 рік. Отже, минулого року виконком провів 15 засідань та ухвалив 847 рішень. Серед пріоритетних – вирішення бюджетних питань: схвалення прогнозів та проєктів бюджетів на 2022-2024 р.р., погодження до затвердження проєктів програм Петрівської сільської територіальної громади на 2022 рік та соціально-економічного розвитку Петрівської сільської територіальної громади на 2022 рік. Затверджено проєктно-кошторисну документацію по 23 об’єктах будівництва. Надано дозволи на підприємницьку діяльність, зареєстровано 7 трудових договорів, ухвалені рішення про встановлення тарифів на послуги. Протягом 2021 року виконкомом розглянуто 22 адіміністративних протоколи та винесено постанов на загальну суму 25670 грн. Також ухвалювалися рішення про виплати одноразової матеріальної допомоги за програмою «Турбота».

На першому засіданні року сільська рада вирішила питання комунальної власності. Зокрема, закріпили та передали комунальне майно й земельні ділянки безпосередньо медичним, освітнім та комунальним закладам Петрівської сільської ради. Автобус БАЗ, що раніше перебував у комунальній власності району, шляхом голосування перейшов у комунальну власність Петрівської громади.

Ухвалили рішення про інвентаризацію земель загального користування комунальної власності у с. Старі Петрівці й вирішили ще низку земельних питань. Визначили види і об’єкти громадських робіт за адміністративні правопорушення. Це безоплатні та оплачувані суспільно корисні роботи: упорядкування території загального користування, дитячих, спортивних майданчиків, сільських кладовищ, зупинок маршрутного транспорту тощо.

ТОВ «ПРОФГРУП» надали дозвіл на розміщення об'єктів зовнішньої реклами у вигляді банерів на фасадах будівель за адресами: вулиця Свято-Покровська, 399-А та вулиця Свято-Покровська, 127-А в селі Нові Петрівці строком на 36 місяців з дня ухвалення рішення.

Під час засідання виконавчий комітет ухвалив рішення про присвоєння 12 поштових адрес та 12 будівельних.

12 січня 2022

1.  Протоколи поіменного голосування
СКАЧАТИ ФАЙЛ