Офіційний сайт Петрівської сільської ради

Петрівська
сільська рада
Офіційний сайт
Петрівської сільської ради
  • Новини
  • Засідання виконавчого комітету Петрівської сільської ради

Засідання виконавчого комітету Петрівської сільської ради

Сьогодні, 10 березня відбулося засідання виконавчого комітету Петрівської сільської ради. Затверджено черговий список громадян, яким будуть присвоєні відзнаки «За заслуги перед Петрівською громадою».

У зв’язку з виявленням трьох нових об’єктів нерухомого майна, які пошкоджені внаслідок збройної агресії російської федерації, внесено зміни до рішення «Про проведення обстеження пошкоджених об’єктів».

Затверджено план заходів з проведення двомісячника благоустрою Петрівської територіальної громади з 15 березня по 15 травня 2023 року.

Фермерському господарству Кавецького надано дозвіл на торгівлю молоком та молочними продуктами по вул. Європейська, 1 в селі Нові Петрівці та затверджено графік роботи: середа, п’ятниця з 10.00 до 14.00.

Затверджено склад комісії з питань встановлення факту здійснення догляду за особами з інвалідністю I чи II групи та особами, які потребують постійного догляду, уповноваженої на складання відповідного Акту та затверджено саме Положення.

Розглянувши заяви громадян, які зареєстровані та проживають на території Петрівської громади, відповідно до Програми «Турбота», виконавчим комітетом ухвалено рішення надати одноразову матеріальну допомогу:
- по життєво-важливих показниках онкохворим та тяжкохворим громадянам та інвалідам, які потребують лікування в розмірі: 3 000 грн – 7 особам, 5 000 грн – 3 особам, 10 000 грн – 7 особам;
- на поховання особи, яка не досягла пенсійного віку та на момент смерті не працювала, не перебувала на службі, не зареєстрована у центрі зайнятості як безробітна у розмірі 5 000 грн – 1 особі;
- на поховання учасника бойових дій, який захищав незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, в розмірі 20 000 грн – 1 особі.

Присвоєно 6 поштових адрес.
Розглянуто 4 питання Служби у справах дітей Петрівської сільської ради.
Розглянуто 3 питання опікунської ради щодо призначення опікуна.

10 березня 2023